Osallistu ja vaikuta

VAASAN KOKOOMUSLAISET

KOKOOMUKSEN VAASAN KUNNALLISJÄRJESTÖ

Kokoomuksessa on seinät leveällä ja katto korkealla. Toiminnassamme on mukana kaikenikäisiä ja -kokoisia jäseniä. Vaasan Kokoomuslaisten porukassa pääset rakentamaan parempaa Vaasaa yhdessä muiden fiksujen kokoomuslaisten kanssa. Tervetuloa!

MITEN VOIN

OLLA MUKANA?

Vaasan suurimmassa poliittisessa liikkeessä voit olla monella tavalla mukana. Kuudesta järjestöstämme löytyy niin opiskelijoille, nuorille, naisille kuin senioreille oma porukka Yhdistyksien yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

    MITÄ JÄSENYYS VAATII?

Järjestöistä löytyy niin suurta kuin pientäkin puuhaa oman maun mukaan. Olet tervetullut ehdokkaaksi vaaleissa, toimimaan järjestöissä, auttelemaan tempauksissa tai vaikkapa vain olemaan jäsen. Jokainen jäsenyyden muoto on Vaasalle ja meille arvokas!

MITÄ KOKOOMUKSESSA TAPAHTUU?

Vaasan Kokoomuslaiset järjestävät jatkuvasti mielenkiintoista tapahtumaa ja tempausta. Niissä vierailevat puhujat johdattelevat meidät aiheiden pariin, joita viime vuosina on ollut mm. maahanmuuton haasteet maahanmuuttajan näkökulmasta, Vaasan keskussairaalan tulevaisuus ja miten saadaan suuret yritykset ja niiden työpaikat pidettyä kaupungissa sekä kuinka Vaasan kaupunki ja sen yritykset voivat säästää miljoonia järkevillä energiaratkaisuilla.


Valtuutettumme hoitavat vastuullisesti kuntalaisten asioita kunnan päättävissä elimissä. He ovat mukana aktiivisesti tapahtumissamme ja päätöksentekijät ovat lähellä kuntalaisia.


Järjestämme jatkuvasti myös rentoja tapahtumia, joissa mukava yhdessäolo on tärkeintä!

OTA YHTEYTTÄ

Kokoomuksen Vaasan kunnallisjärjestö


Tanja-Maria Davidov

puheenjohtaja

tanja.davidov@gmail.com

040 500 8836

Leena Ollila

sihteeri

leena.k.ollila@gmail.com

040 762 3444

(c) Kokoomuksen Vaasan kunnallisjärjestö